vineri, 6 mai 2011

Fotografie din 1 Martie 2011















































05.03.2011
DIAGNOSTICUL “TULBURAREA DELIRANTA” cu care m-au etichetat la comanda potentii care ne tin prizonierii din anul 1984 si in present, este desigur o facatura cum si toate facaturile lor de pina acum.
-Logic , bolnav psihic esti atunci cind aberezi si ai un comportament deviat de la normalitate dupa cum spune specialistul : Dr. Nicoleta Bobutanu,mai jos , nu cind protestezi impotriva nedreptatilor autoritatilor si conducatorilor care nu si-au inteles menirea .
“Este foarte important de diferentiat daca este sau nu este “ bizar” un delir, in special pentru a face diferenta intre tulburarea deliranta si schizofrenie. Astfel, un delir este considerat bizar daca sunt de neinteles, daca niciodata nu se pot intampla si daca nu provine din experienta zilnica a persoanei afectate (de exemplu, invadatorii din spatial comic au implantat electrozi in creierul pacientului, sau ca organele sale interne au fost inlocuite de niste forte extraterestre printr-o operatie care nu a lasat nici o urma, nici o cicatrice) . Delirurile care nu sunt bizare (nonbizare) se situeaza in sfera posibilului (de exemplu este urmarit de straini, este otravit, este inselat de catre sotie)”
Desigur acesti experti in terorizare si impilare au folosit ab ove intreaga suflare din jurul meu ajungind pina la a folosi si pe sotul meu.Totul dupa cum a scris Ion Cristoiu in cartea “o lovitura de stat prost mascata “ pentru a scoate jarul cu mina altuia .
Se ridica logic intrebarea: unui bolnav psihic ii acorzi atita atentie incit ii stergi websitwe-ul de pe INTERNET ? ii ridici din casa toate actele si dovezile folosite la alcatuirea website-lui ? toate copiile?!!!!!Aqila non capit muscas.
Pe cit de ridicol si infantile pe atit de tragic si nedrept dar mai ales nedemocratic si nedemn . De fapt, cind de-a lungul istoriei romanilor au avut democratie sau respect pentru cetatean ?
Astazi nimic schimbat dupa cum spun altii foarte sugestiv mai jos:
http://colectiefilme.blogspot.com/2009/04/vezi-online-film-intreg-nunta-muta-2008.html

Niciun comentariu: